Хасково

Грешна банкова сметка в писмата за задължения към общината

Димо МариновЕдна от трите банкови сметки, отпечатани на писмата със задължения към местната хазна, които са разпратени до жителите и фирмите в Община Хасково, е грешна. Това обяви директорът на „Общински приходи“ Димо Маринов.

На документите има посочени три банкови сметки, към които могат да се погасяват задълженията. Едната от тях, тази в ОББ, не е валидна, тъй като това е сметка на физическо лице. Не знаем как е станала грешката, но тя при всички случаи е техническа, обясни Димо Маринов и предположи, че гафът е станал при въвеждането на новия програмен продукт, с който „Общински приходи“ работи от скоро. Вътрешна проверка ще установява как се е стигнало до проблема, заключи Димо Маринов.

От банката ни уведомиха, че е имало само един превод по тази сметка, а парите са върнати на наредителя, уточни Маринов. Той призова хората, които искат да платят по банков път, да превеждат задълженията си по сметката в Райфайзенбанк. Третата посочена сметка в Юнионбанк също била вярна, но ако парите бъдат преведени там, след това служителите на „Общински приходи“ трябвало да ги пренасочват към основната сметка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.03.2012 22:36 22:36

Пенсиьо,пенсиьо върви си гледай старините не обърквай хората яаааа…

лелин кольо
лелин кольо
15.03.2012 8:18 8:18

димо ми е съученик и е 44 набор направете си сметката на колко години е,

Анонимен
Анонимен
15.03.2012 9:39 9:39

Абе стига с тия тъпи оправдания с новия програмен продукт.Общината е пълна с некъдърници, начело с кмета-мошеник.А този да вземе да си ходи и да си купи памперси за възрастни.Смотан град сме.Колко млади хора са без работа, а общината е пълна с баби и дядовци.Хем си вземаме пенсия хем заплата.Долу узунджовеца.Измет долна.

Back to top button