Избори 2023 – Предизборни публикации

Приоритети за Хасково на Стефан Петров – кандидат за общински съветник от „Левицата!“

Казвам се Стефан Петров и съм част от Левицата! – екип, който работи за устойчиво развитие и просперитет на нашата община. Управлявам свой собствен бизнес от години, а това ми дава самочувствието, че съм придобил достатъчно опит, който да приложа за решаването на немалкото проблеми, с които се срещаме всички ние всеки ден в Хасково.

Имам конкретни идеи как можем да променим нашето общество към по-добро. От основните мерки на програмата, която има ЛЕВИЦАТА! за Хасково, аз съм убеден, че мога да бъда полезен в изпълнението голяма част от тях.

Идентифицирането и подобряването на пътищата и транспортните връзки, както и ВиК инфраструктура в производствените зони са от решаващо значение за икономическото развитие и конкурентоспособността на регионалната икономика. Работата по идентифициране и подобряване на пътища и транспортни връзки в производствените зони не е просто инвестиция в инфраструктура, а инвестиция в бъдещето на общността ни. В последствие и привличане на финансиране за изграждане или подобряване на инфраструктурата е ключът към устойчив икономически растеж.

Разработването на дългосрочни планове за инфраструктурно развитие, вземащи предвид бъдещите нужди на производствените зони, е важно за оптимизация на ресурсите и инфраструктурата, осигурявайки по-ефективно и икономично функциониране на производствените зони.

Ще подкрепям активно и работата за доброто поддържане на функционални обществени места, които правят Хасково и селата по-приятни за живеене.

Убеден съм, че е изключително необходимо да бъде направен задълбочен анализ на състоянието на уличната настилка и общинските пътища на територията на общината. На тази база да се направи планиране на ремонтите в краткосрочен, средносрочен и дългосрочен план и осигуряване на финансов ресурс.

Но за да постигнем всичко това, аз имам нужда от вашата подкрепа и участие. Вашите мнения и предложения са от съществено значение. Подкрепям мерките на ЛЕВИЦАТА! относно:

  • Създаване на механизми за приемане на сигнали и обратна връзка от гражданите за проблеми с уличната инфраструктура. Редовни обществени срещи и анкети, за да се определят предпочитанията и нуждите на общността по отношение на уличната инфраструктура.
  • Въвеждане на технологични иновации като сензори и камери за мониторинг на състоянието на улиците и бързо откриване на проблеми.
  • Установяване на платформи или мобилни приложения, чрез които гражданите могат да докладват за проблеми и да следят статуса на техните сигнали.

Затова ви призовавам да се включите активно в управлението на нашата община!

Вярвам, че заедно можем да направим нашата община по-силна и просперираща!

Слушаме Ви! Представляваме Ви! Работим със и за Вас!

 

Стефан Петров

ЛЕВИЦАТА!

Хасково

Левицата

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button