Избори 2023 – Предизборни публикации

“Спаси Хасково”: Реализацията на инвестиционния потенциал на Общината ще реши проблема с безработицата и ниското заплащане

Кандидати за общински съветници от листата НИЕ ИДВАМЕ се срещнаха в съботния ден със стотици граждани. Срещите на активистите от „Спаси Хасково“ арх. Валентин Маринов, Мартин Узунов, Мартин Деспов, Дрогомир Колев и Мирослав Минев започнаха от центъра на града и продължиха на  Зеленчуковия пазар.

Хасковлии споделиха, че ежедневно се сблъскват с много проблеми, като най-сериозни повечето хора посочиха безработицата, липсата на достатъчно добре платени работни места, лошата квартална инфраструктура, липсата на места за паркиране и задръстванията.

Третият в листата на НИЕ ИДВАМЕ Мартин Узунов увери хората, че проблемът с безработицата и ниското заплащане на труда може да се преодолее, ако се реализира  инвестиционният потенциал на Хасково. Именно това ще върне младите хора в родния им град. Той обясни, че създаването на модерни индустриални зони и паркове ще даде тласък за развитието на региона.

Спаси Хасково“Това е една от най-важните политики за привличането на стратегически инвеститори, които ще създадат нови и добре платени работни места. Така ще се вдигне жизненият стандарт на хората и ще ги задържи в общината, дори ще мотивира тези, които са напуснали Хасково, да се завърнат“, заяви Узунов.

Кандидатите за общински съветници от листата НИЕ ИДВАМЕ са с №30 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button