Регион

Шестокласничка се хвърли от училищен прозорец

Линейка, илюстрацияШестокласничка от Димитровград е скочила от прозореца на тоалетната на втория етаж на училище „Св. св. Кирил и Методий“ в кв. Черноконево, съобщи за Haskovo.info началникът на Регионалния образователен инспекторат Иван Панайотов. 

Вчера предиобед момичето излязло от час, като казало, че иска да отиде до тоалетната. Малко  след това се хвърлило от прозореца. 

Паднало на тревата. По всяка вероятност това е причината ученичката да няма сериозни наранявания, коментира Панайотов. Тя е настанена в димитровградската болница, където ще остане няколко дни под наблюдение. 

С момичето, както и с децата от училището са разговаряли психолози. Оказало се, че постъпката на тяхната съученичка е заради проблеми с родителите й. Случаят е предаден на социалните, допълни Панайотов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button