Хасково

Масларова дарява пари, пералня, тухли и фураж

Дарение в Динево

Детската градина в селото

Пералня и 30 спални комплекта дариха на детската градина в Динево депутатът от Хасковски избирателен район Емилия Масларова и народният представител от Коалиция за България Димчо Михайлевски.

„След наводненията в областта се обадих на всички кметове в региона, които бяха засегнати. Градоначалникът на Хасково Георги Иванов каза, че е много важно да започне да функционира детската градина в село Динево. Обясни, че има нужда от много неща, но най-вече от пералня и спални комплекти“, обясни Масларова.

Масларова и Михайлевски отделили собствени средства за закупуването на нещата от първа необходимост. Днес те бяха дарени на детската градина в село Динево.

Веднага след това Масларова потегли към Харманли. Там тя ще връчи на кмета Михаил Лисков 10 000 лева, събрани от парламентарната група на партията. „Местният общински съвет ще реши как и за какво парите да бъдат разпределени“, уточни Емилия Масларова.

Коалиция за България е осигурила и дарения за нуждаещите се в Свиленград. Градоначалникът Георги Манолов е заявил нужда от 10 000 тухли четворки и 20 тона фураж.

Дарение в Динево

Емилия Масларова се запозна с децата

Дарение в Динево

Първият етаж на детската градина

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button