Избори 2023 – Предизборни публикации

Левицата!: Да направим Хасково по-силно и по-здравословно място за всички нас

Приоритетите на кандидатите на Левицата! в здравеопазването

Професионалисти в различни сфери изграждат листата с кандидати за общински съветници на коалиция ЛЕВИЦАТА! в Хасково. Една от областите, за които те имат готови и работещи решения, е здравеопазването на местно ниво.

Експертите в листата на ЛЕВИЦАТА! – д-р Невяна Сойтариева-Иванова и Румяна Николова са добре познати на хасковлии с ежедневната си работа и изграден професионализъм. Готовността си да участват в развитието на общината със своята експертиза, те заявяват, влизайки в битката за общински съвет с листата на ЛЕВИЦАТА!

Левицата!
Невяна Сойтариева-Иванова

Невяна Сойтариева-Иванова: За здрава и солидарна община Хасково!

Аз съм Невяна Сойтариева-Иванова – кандидат за общински съветник от Листата на ЛЕВИЦАТА! в Хасково. Работя като началник на отдел „Доболнична медицинска и дентална дейност“ в РЗОК Хасково и имам над 23 години опит в системата на НЗОК.

През годините съм работила активно и близо с пациентите, които се нуждаят от медицинска подкрепа и помощ. Вярвам, че всеки човек заслужава да бъде чут и разбран, и аз се ангажирам да бъда гласът, който търси решения и подкрепа, колкото и време и усилия да ми струва.

Със силната подкрепа на Листата на ЛЕВИЦАТА! се ангажирам да работя усилено за здравословния начин на живот на всеки жител в Хасково. Планираме кампании за профилактика на социално значими заболявания в партньорство с общопрактикуващите лекари и общинските медицински центрове.

Желаем да организираме мобилни медицински екипи, които да посещават селата на редовни интервали и да предоставят медицински консултации и процедури на място. Подкрепяме инициативи, свързани със здравеопазването в селските общности и ще организираме образователни кампании и събития, за да повишим осведомеността на населението за наличните медицински услуги и как да ги получат.

Вярвам, че всеки заслужава качествена медицинска грижа и съпричастност. С вашата подкрепа и доверие можем да направим Хасково по-силно и по-здравословно място за всички нас.

Левицата!
Румяна Николова

Румяна Николова: За устойчива общност и здраве в Хасково!

Аз съм Румяна Николова, управител на МЦ ХОЛИМЕД в град Хасково. Мисията ми е да помогна на пациентите да се справят с болката и да предотвратявам риска от инвалидизация. Работата ми в ХОЛИМЕД не е просто професия, тя е моята страст и предназначение. Всеки ден, през последните 27 години давам всичко от себе си, за да помагам на хората, страдащи от тежки и хронични болести. За мен всяко излекуване, всяка усмивка на пациентите, представляват победа. Тяхната надежда и вяра ме карат да се боря без умора.

Присъединих се към листата на ЛЕВИЦАТА!, защото вярвам, че заедно можем да направим реална разлика в живота на нашата общност. С експертизата, която съм натрупала през годините ще бъда полезна като активен участник в мерките, свързани с:

  • Устойчиво развитие и опазване на околната среда – Ние ще работим за създаване на устойчиви перспективи за бъдещите поколения чрез иновативни и екологично устойчиви инициативи.
  • Участие на гражданите – Ще подпомагаме активното участие на гражданите в процесите на вземане на решения, за да създадем по-добро обществено благополучие.
  • Телемедицински услуги и отдалечена медицинска помощ – Ще инвестираме в медицински центрове в селата, оборудвани с технологии за отдалечена диагностика и ще въведем телемедицински консултации, за да предоставим специализирана извънболнична помощ на пациентите в селските райони.
  • Подкрепа за предприемачите – Ще създадем менторски програми и ще провеждаме анализи на бизнес средата в общината, за да подкрепим нови и стартиращи бизнеси.

Аз вярвам, че чрез тези мерки можем ще направим нашата общност по-силна, по-здрава и по-устойчива. Обещавам ви ангажимент, усърдие и преданост към тези идеи и се надявам, че заедно можем да изградим по-добро бъдеще за всички нас.

Слушаме Ви! Представляваме Ви! Работим със и за Вас!

ЛЕВИЦАТА!

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Левицата!

Back to top button