Хасково

Със студентския химн откриха борсата за кандидат-студенти

Кандидатстудентска борсаХимнът на студентите „Gaudeamus igitur“ прозвуча на откриването на кандидатстудентската борса във фоайето на читалище „Заря“. Абитуриенти и родители имат възможност на живо да се запознаят със специалностите, които предлагат висшите училища у нас, с конкурсните изпити, и да подадат документи на място.

Както Haskovo.info вече писа борсата ще работи до 18:00 часа. Зрелостниците ще могат да получат информация за условията, реда и сроковете за кандидатстване, класиране и записване във ВУЗ, за програмите за подготовка за приемните конкурсни изпити, за предварителните и редовните изпити, за признаването на матурите, битовото устройване на студентите и социалните придобивки. На щандовете ще се предлагат справочници, учебно-помощни и информационни материали.

Доц. Димитър Георгиев, член на Управителния съвет на Сдружение „Кандидатстудентска борса“ пожела на кандидатите за висшисти успешно представяне на предварителните и на редовните изпити. „Пожелавам на кандидатстудентите да намерят своите най-желани специалности, с които след завършване на образованието да се реализират“, каза началникът на РИО –Хасково Иван Панайотов.

Кандидатстудентска борса Кандидатстудентска борса
Кандидатстудентска борса Кандидатстудентска борса

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button