Регион

Хасковлия изхвърли дрога от товарна кола, откриха 150 грама канабис в дома му

24-годишен хасковлия е задържан за държане на наркотик, съобщават от полицията.

Вчера по обяд в село Клокотница криминалисти са подали сигнал за проверка на младежа, движещ се с товарен автомобил Опел в посока Хасково. Те са последвали колата, която за кратко е отбила вдясно и от прозореца й в храстите е изхвърлена пластмасова тубичка.

Автомобилът е спрян, като е претърсено и жилището на водача на улица „Преображение“. Освен изхвърлената и намерена тубичка с 5 грама суха зелена листна маса, в жилището са открити още 150 грама канабис, разпределена в 29 станиолови сгъвки.

Пробата за алкохол на водача е отрицателна, но е отказал тест за наркотици.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Даниел
Даниел
25.10.2023 13:52 13:52

Какъв наркотик, бе тъпанари. Ние сме толкова изостанала нация, че май няма накъде по-зле да ходим. Тревата не е наркотик, изостанали от света комунистически изчадия…

Анонимен
Анонимен
25.10.2023 16:50 16:50
Отговор до  Даниел

Малък тъпанар, пожелавам ти да преживееш дълбока психиатрична драма, от която да успееш все пак да се възстановиш, но да си изгубил години от живота си и възможността да станеш нормален човек именно заради това, което смяташ, че не е наркотик!

Васил Кунчев - Левски
Васил Кунчев - Левски
27.10.2023 0:21 0:21
Отговор до  Анонимен

Що не си напишеш името психопат комунист? Ами се криеш за анонимен

Back to top button