Хасково

Магазини ни пробутват стоки с изтекъл срок на годност

Агенция по храните - ХасковоСтоки с изтекъл срок на годност са открити в два хранителни магазини в Хасково и Димитровград и в кафе – аперитив в областния град, съобщиха за Haskovo.info от Областна дирекция безопасност на храните.

За неправилно етикетиране и съхранение са санкционирани още два магазина. 

През изминалата седмица служителите от Областната дирекция по безопасност на храните са направили общо 83 проверки. Издали са и 6 предписания за подобряване на хигиената в инспектираните търговските обекти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.03.2012 14:40 14:40

Лъжат като дърти цигани,нищо никаде не е открито само отчитат дейност и мислят хората за глупаци.Ако са открили нещо защо не кажат на хората адресите на тия изроди?Ами ако някой се натрови от такива стоки тогава какво?Защо им крият задниците?З

аааааааааааааааааааааа
аааааааааааааааааааааа
20.03.2012 14:59 14:59

ИМАМ ПОЗНАТ КОЙТО КАРА ЕДИН ОТ КАМИОНИТЕ НА ФИРМА ЛЯНОРИДИС СТАРА ЗАГОРА.ТЕЗИ КОИТО СА С РЕКЛАМА НА КЕН И ОБИКАЛЯТ ОТ МАГАЗИН НА МАГАЗИН.КАЗВАЛ МИ Е КАК СЕ ПОПРАВЯТ ДАТИ ОЩЕ В СКЛАДА НА РАБОТИ НА КОИТО ИМ ИЗТИЧА ГОДНОСТА.СЛАГАТ НОВА ДАТА И ТИ СИ МИСЛИШ ЧЕ ЯДЕШ НЕЩО ПРЯСНО.ДА АМА ТО ОЩЕ В СКЛАДА НЕ ГО Е БИВАЛО И КАТО ИДЕ В МАГАЗИНА И ТАМ СЕДИ СУМА ТИ ВРЕМЕ И СТАВА НА ЛАЙНО.ТОВА Е ЯДЕМ ЛАЙНА.КАТО ИМА ТАКИВА ФИРМИ КАТО ГОРЕПОСОЧЕНАТА ЩЕ СЕ ЯДАТ ЛАЙНА.

калитко
калитко
21.03.2012 6:08 6:08

Както е казала ромката ,ако няма кой да те похвали , похвали се сам.Всяка седмица се отчитат че са санкционирани по 2-3-4 тър.обекта,т.е около 4-5 % от проверените.Излиза че за 1-1,5 г.ще са санкционирани всички тър.обекти.Клиентите са прави.Защо началниците от агенцията по храните им крият имената.Нека тези некоректни производители и търговци се обявят официално.Тогава възпитателния ефект ще е по голям от този на глобата.Да ама не.Как тези нови господа ще си пълнят гушите.Дали са мило и драго да се докопат до постовете си,сега това трябва да се избива,че да остане нещо и за самите тях от кокалите.Факта,че за н-к отдел на новата агенция по храните е назначен сан.инспектор от бившото РИОКОЗ,Мартин естествено член на Герб,е очевиден че не сме дошли на власт,и не заемаме постове да привеждаме европейските регламенти и директиви ,а да се на гушим бързо и много,че идват нови избори и знае ли се. Лошото е тези държавни паразити,които ние производители и търговци храним с нашите данъци,а и дохранваме в лицето на тези нереализирани началници Марти и Хрито Вълчанов ,които е с присъда за далавери в областа на храните.Но нищо не е чудно,след като преките им началници Войнов и Найденов са организирали вноса и разпространението на 20 год.ирланско месо ,за което са уволнени от постовете им , а след това по времето на Герб и издигнати до по високи постове,а именно ген.дир.БАБХ и министър на МЗХ.Така че трайте си колеги,пълнете торбите на инспекторите,хранете яко началниците им и продавайте стоката си на народни цени.Ако продължаваме така всички ще фалираме.Дайте да извадим на свело вси`ки тези рекетьори.

ДИОГЕН
ДИОГЕН
21.03.2012 8:59 8:59

Трябва да светне ,та да им гръмне…

Back to top button