Регион

Мъж в ареста, разбивал с приятели дигата на река Меричлерска

Река, илюстрация28-годищен димитровградчанин е задържан за кражба, съобщават от Областната дирекция на МВР. Вчера при полицейски обход в района на квартал Изток в Димитровград, полицейските служители установяват, че няколко лица разбиват бетонни плочи, собственост на общината, намиращи се на дига в близост до моста на река Меричлерска. На място е задържан единият от извършителите. Останалите се издирват.

С полицейска мярка задържане е и 45-годишен свиленгрдчанин. Той е задигнал водно охлаждащ радиатор, 3 радиатора и още 2 за климатична инсталация на катастрофирал лек автомобил в Свиленград.

Три кражби са регистрирани през денонощието. Първата е на 3 помпи за мляко от частна фирма в село Конуш. Втората е на медна лозова пръскачка, ел. печка, газова бутилка и вентилаторна печка от вила в местността Кенана край Хасково. Последната кражба за денонощието е на 150 литра трансформаторно масло, откраднато от трафопост в харманлийското село Овчарово чрез изкъртване на вентилационната решетка. И по трите случая са образувани досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button