Регион

НАП продава бивш културен дом в Димитровград

Публичните изпълнители от НАП – Хасково обявиха на търг бивш културен дом в Димитровград.

Масивната двуетажна сграда е ползвана преди години за киносалон и изкуство. Впоследствие е придобита от частно лице и е преустроена за производствени и административни дейности.

Намира се в димитровградския квартал „Вулкан“, като достъпът до имота е по пътя Димитровград – Меричлери, след квартал „Марийно“ и преди квартал „Черноконево“. В района се намира циментовият завод „Вулкан“, както и жилищен квартал “Марийно“ с жилищни блокове, индивидуални жилищни имоти, търговски обекти и административни сгради за комунални услуги. Тъй като сградата не е ползвана отдавна, в момента са прекъснати електро и ВиК захранването. Тя има нужда от ремонт.

НАППодходяща е за производствен бизнес. Последното й предназначение е било именно такова – шивашки цех. Първоначалната й цена е 87 026 лв., допълват от приходната агенция.

От офиса на НАП в Хасково препоръчват, за да не стига до налагане на подобни мерки, при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button