Хасково

По 1 касов апарат на всеки 10 минути се свързва с НАП

Касов апарат, илюстрацияПо един касов апарат в страната на всеки десет минути се връзва с НАП. Това сочи статистиката за фискалните устройства с онлайн връзка с приходната агенция.  По последни данни 225 000 касови апарати в национален мащаб вече имат осигурена дистанционна връзка с НАП. В Хасковска област техният брой е 6 765.

Данните на НАП сочат също, че 23 автомивки в региона са изпълнили законовото изискване, както са направили и 22 заложни къщи. С дистанционна връзка са вече 14 сладкарници, 14 зоомагазина, 54 павилиона за закуски, 4 сватбени магазина, както и 6 музеи и галерии.

От НАП напомнят, че остават по-малко от 10 календарни дни до изтичането на срока, в който всички притежатели на фискални устройства трябва да ги свържат с агенцията. Дотогава и всички бензиностанции и газ-станции в страната трябва да монтират нивомерни системи на резервоарите си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
B N A P - HASKOVO
B N A P - HASKOVO
22.03.2012 23:25 23:25

В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПО ЕДИН НА ВСЕКИ ДЕСЕТ МИНУТИ СТАВА БЕЗРАБОТЕН,А НА ВСЕКИ ДЕСЕТ МИНУТИ ДРУГ УМИРА,И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА,КАКТО КАЗВАХА МРЪСНИТЕ КОМУНИСТИ В ПЕСЕНТА ОТ ФИЛМА-НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР.ЕТО ЧЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО НАЙ-ПОСЛЕ ДА СИ ИЗПЪЛНЯТ ЗАКАНАТА.

Back to top button