Избори 2023 – Предизборни публикации

Проф. д-р Биянка Торньова: Станислав Дечев работи за младите хора в Хасково. Подкрепете го!

Ръководителят на Катедра „Здравни грижи“ във Филиал Хасково на Тракийски университет Стара Загора със категорична подкрепа за Станислав Дечев- кметът, който работи за образованието и младите хора в Хасково.

В мандата на Станислав Дечев Филиалът на Тракийски университет Стара Загора не само се утвърди като най-предпочитаното висше училище тук, но и успя с личната подкрепа на кмета Дечев да разшири своята дейност. Като дългогодишен преподавател във Филиала аз за първи път работя с кмет на Хасково, който неотклонно подпомага развитието на висшето образование тук.

Заедно със Станислав Дечев успяхме да защитим и акредитираме трета специалност в Хасково- кинезитерапия и да приемем първите си студенти-държавна поръчка.

Станислав ДечевТова е само един от примерите за активната работа на Станислав Дечев в подкрепа на образованието и младите хора в Общината. И тази политика не спира само до тук. В Хасково са обновени и модернизирани почти всички училища, сградите на детските градини, където се отглеждат децата на Хасково, също се обновяват, изграждат се спортни площадки, подпомага се детския и младежки спорт, изгради се плувен комплекс, който и нашите студенти ползват с удоволствие.

В най-трудните години на ковид-пандемията Станислав Дечев подаде ръка на медицинските кадри и студентите ни и доказа, че е човек с голямо сърце.

Станислав ДечевАз вярвам, че Хасково ще избере човекът Станислав и ще подкрепи Кмета, който работи за младите хора и за града си с цялото си сърце!  

*Проф. д-р Биянка Торньова- ръководител на Катедра „Здравни грижи“ във Филиал Хасково на Тракийски университет – Стара Загора. Проф. д-р Биянка Торньова е автор на над 200 публикации, част от които са в чужди специализирани издания и четири учебника и учебни помагала. Член е на Съюза на учените в България, Асоциацията на професорите от славянските страни, Европейския преподавателски комитет по комуникативни умения в здравеопазването, Европейската асоциация на педагозите и психолозите и др.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Back to top button