Регион

„Пролетното надиграване“ от Димитровград пътува за хорото на Гинес

Пролетното надиграване9 отбора от Димитровград и Свиленград се включиха в третото „Пролетно надиграване“, което организира местната езикова гимназия. 

Ученици и учители се впуснаха в надпреварата, чийто гост бе изпълнителката на хита „Вода“ Елица Тодорова.

„Това е един празник на българското. Похвалното е, че всяка година увеличаваме броя на хората. Тази година техният брой е 11, ръчениците са 3″, разказа директорът на ЕГ „Д-р Иван Богоров“ Красимир Кръстев. Той бе категоричен, че участниците в „Пролетното надиграване“ ще станат част и от амбицията на Елица Тодорова да поведе 50-хилядно хоро, което да впише в Книгата с рекордите на Гинес.

Професионално жури оценява 9-те отбора в днешната надпревара. „Критериите са хореография, облекло, синхрон с отбора, знания и артистичност“, уточни Кръстев. Иначе награди има за всички. Участниците ще получат книги, грамоти и лакомства.

Пролетното надиграване Пролетното надиграване
Пролетното надиграване

Отборът на учителите от езиковата гимназия

Пролетното надиграване

Елица Тодорова

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button