Любопитно

Мелиса Ариф в новото си амплоа на художник

Мелиса Ариф се занимава с галериен бизнес. Тя е изкуствовед и арт-мениджър в галерията за стари български майстори на Лаврен Петров и за съвременно изкуство в сърцето на столицата. Хасковлийката има възможността да се потопи в света на изкуството.

Още от малка култивира познание към естетиката благодарение на семейството си, което развива дългогодишен интерес и бизнес, свързан с изобразителното изкуство.

Тя споделя, че този месец ще има премиера на монографичното издание за Цанко Лавренов на английски език. Церемонията ще се проведе в Епископска базилика Филипопол Пловдив.

Мелиса АрифБившата носителка на короната „Лейди България“ разкрива пред публиката една нейна неугасваща страст към рисуването. Мелиса залага на класически техники, а именно маслени бои върху платно.

Споделя, че все още не е готова за самостоятелна изложба, защото държи да изпипва произведенията си до най-малкия детайл.

Мелиса АрифХората които искат да се докоснат до нейното изкуство, имат възможността да го направят в семейните им галерии в Хасково и Варна. Всички картини могат да бъдат видени в социалните ѝ мрежи. През които могат да бъдат поръчани. Мелиса е готова да рисува ексклузивни картини по поръчка.

Мелиса АрифХасковлийката разказа пред Haskovo.info, че от известно време практикува засилени курсове по астрология. Тя разчита на утвърдените знания на доказания български астролог Кирил Горанов. „Винаги съм имала увлечение към окултните науки. Освен посещението ми на семинари и лекции реших да отключа вратата към вселената“, разказва шеговито Мелиса.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Jikata
Jikata
04.11.2023 8:39 8:39

Поредната овца

Back to top button