Регион

Стефан Димитров – член на управителния съвет на асоциацията на председателите на общински съвети

Стефан Димитров Шефът на Общински съвет – Димитровград Стефан Димитров бе избран за член на Управителния съвет на Националната асоциация на председателите на общинските съвет в страната. Това стана по време на провелото се в Пловдив общо събрание на организацията. 

За председател на асоциацията бе избран шефът на Общински съвет – Созопол Красимира Германова. Нейни заместници станаха председателите на местните парламенти в Сливен и Момчилград Соня Келеведжиева и Сунай Халил, съобщиха от димитровградския местен парламент.

По време на форума бе направен отчет на дейността на организацията и се прие бюджетът за 2012 година. От Асоциацията отчетоха напредък що се отнася до условията, при които работят общинските съвети в България. Проблем за Националната асоциация е намаляването на размера на приходите от републиканския бюджет към общинските бюджети, а оттам и към тези на Общинските съвети. За финал на общото събрание, всичките присъстващи 136-ма председатели на общинските съвети, присъстваха на демонстрация “Сепариране на битови отпадъци и сепариращи инсталации”.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button