Регион

Кметът на Свиленград откри детски терапевтичен център

Помощното училище в СвиленградКметът на Свиленград Георги Манолов откри новоизградения Детски терапевтичен център „Къщата на децата“ в Помощното училище – интернат“ Стефан Василев“. Отслужен бе водосвет за здраве и благоденствие на ученици и учители.

Детският терапевтичен център включва сензорна градина в двора на училището, която няма аналог в Южна България, съвременно обзаведена сензорна стая, модерни кабинети за подпомагане развитието на децата със специални образователни потребности чрез прилагане на алтернативни педагогически обучения. Той е изграден със средства от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, каза директорката на училището Мила Писюзева.

На церемонията по откриването на терапевтичния център присъстваха началникът на РИО –Хасково Иван Панайотов, директори на помощни училища от страната, педагози от Одрин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button