Хасково

Насрочиха първите заседания на общинските съвети в Хасковска област

Областният управител Гинка Райчева насрочи първите заседания на новоизбраните общински съвети в Хасковска област, съобщават от областната администрация.

Местните парламенти в 11-те общини се свикват в 14-дневен срок от обявяването на резултатите от изборите.

Общинските съветници в Хасково ще положат клетва на 10 ноември от 9 часа. В същия ден първи заседания ще имат общинските съвети в Свиленград – от 11 часа и Ивайловград – 14 часа.

На 6 ноември от 11 часа първо заседание ще проведе местният парламент в Минерални бани, а в същия час на 8 ноември ще заседава общинският съвет в Любимец и на 9 ноември в Димитровград. Тържествените сесии ще бъдат открити от Гинка Райчева.

Заместник-областният управител Митко Петров ще открие заседанията в останалите 5 общини – на 8 ноември от 10 часа в Стамболово, Маджарово – 12 часа и Тополовград – 16 часа. На 9 ноември са заседанията в Харманли от 10 часа и в Симеоновград от 12 часа.

9 формации с общински съветници в Хасково, преференции разместиха листите – СПИСЪК С ИЗБРАНИТЕ

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Величко З.
Величко З.
02.11.2023 17:43 17:43

най-вече като видиш балерини и всякакви подобни ориенталки.голям съвет ще да е.

Back to top button