Регион

И Националният младежки форум ще помага в Бисер

Наводнението, архивНационалният младежки форум ще подпомогне със свои сили възвръщането към нормален ритъм на живот на пострадалото село Бисер, каза председателят Веселин Илиев. 

Заедно с други представители на организацията той посети Харманли и Бисер, където младите хора се запознаха с конкретната обстановка и нуждите от помощ. Ще координираме нашите дейности с кметството в Бисер и с общината в Харманли, каза в присъствието на секретаря на кметството Венета Тянова координаторът на Националния младежки форум за региона Желязко Латинов, общински съветник в Харманли.

Националният младежки форум обединява неправителствени организации и се определя като отворена система за диалог и сътрудничество . В него членуват Организацията на българските скаути, Асоциацията на студентите медици в България, Сдружението на младите психолози в България и други НПО от различни краища в България. Хасковска област е представена от Младежкия съюз и Модел клуб “ Емил Димитров“ в Харманли, „Сдружението за младежки инициативи и толерантност „Просто приятели“ в Тополовград, хасковското читалище „Зора-1982“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button