Хасково

Пристигнаха бюлетините за балотажите в Хасковска област

Бюлетините и изборните книжа за балотажите на 5 ноември в Хасковска област пристигнаха преди обяд в областната администрация.

Запечатаният микробус с бюлетините беше придружен от полиция и жандармерия. Палетите бяха разтоварени с помощта на мотокар.

Днес по график общините, където ще има избори ще получат бюлетините и в събота ще ги раздадат на секционните избирателни комисии. Машините за вота се очаква да дойдат по-късно днес.

БюлетиниHaskovo.info припомня, че на територията на 4 общини в областта ще се проведат балотажи. Ще се избират общински кметове в Хасково и в Симеоновград. Останалите 9 общински центъра в региона си преизбраха кметовете още на първи тур.

Балотажи в селата ще има в три общини. Кметове в неделя ще си избират в хасковските села Въгларово, Клокотница, Криво поле, Малево, Книжовник, Горно Войводино, Мандра.

БюлетиниВтори тур ще се проведе още в димитровградските села Злато поле, Добрич, Крепост, Черногорово, Бряст, град Меричлери, както и в тополовградското село Синапово.

На територията на 7 общини на Хасковска област в неделя няма да има избори. Това са Ивайловград, Любимец, Маджарово, Минерални бани, Свиленград, Стамболово, Харманли.

Бюлетини

Двама кметове на общини и 14 на села избират на балотажи в Хасковска област

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Рамче
Рамче
03.11.2023 14:11 14:11

Той сега Атамана ще ги разпредели по селата Как може господа управници да допускате един прост и неграмотен човек да бъде барометара на град Хасково

Back to top button