Хасково

Пожар в магазин изгори багажа на бездомник

Пожарна, илюстрацияХасковски бездомник остана и без малкото багаж, който притежава. Имането му е изгоряло при пожар в магазин в центъра на областния град, съобщават от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Инцидентът е станал около 7:00 часа сутринта в неделя. Причината за пожара в търговския обект на ул. „Русе“ е неустановена. Собствениците на магазина са се разминали с 10 кв.м. опушени стени и счупен прозорец. Пламъците обаче са излезли навън и са изпепелили багажа на бездомника, който въпросната нощ останал да пренощува пред магазина

Лек автомобил Опел Вектра е изгорял при пожар, съобщават още от пожарната. Инцидентът е станал минути след полунощ в неделя в хасковското село Малево. Причината за пожара е неустановена.

Няколко часа по-късно късо съединение е подпалило лек автомобил Фолксваген по пътя за свиленградското село Момково. Пламъците са унищожили част от ел. инсталацията на колата. Возилото е спасено.
В неделя е горял и магазин в центъра на Хасково.  

През уикенда огнеборците са гасили още 19 пожара без материални загуби. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button