Регион

Арестуваха семейство с 18-годишен син в Крепост по сигнал за търговия с гласове

Трима са задържани днес в димитровградското село Крепост, където в неделя ще има балотаж, по сигнал за търговия с гласове, съобщи директорът на ОДМВР – Хасково Чавдар Георгиев.

Става въпрос за тричленно семейство – мъж на 38 г., жена на 37 г. и 18-годишният им син. Те са били под наблюдение повече от месец и днес с прокуратурата е решено да се извърши физическа проверка.

Има данни, че тримата са участвали, като мъжът е криминално проявен за насилствени действия и наркотици. От полицията казаха, че той бил сочен за местен лидер.

Полиция
Чавдар Георгиев

Намерени са тефтер с имена и суми, лаптоп и пушка с неизяснен произход. Списъкът е открит в търговски обект за бързо хранене на семейството.

ПолицияСпоред полицията задържаните още не са отговорили дали става въпрос за списък с вересии. В него имало двадесетина имена, като проверката продължава.

Полиция

От началото на изборния процес в Хасковска област са задържани 4 души и са образувани 3 досъдебни производства. Съставени са 67 протокола за полицейско разпореждане. Проверени са 45 сигнала за изборни нарушения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хахаха
Хахаха
03.11.2023 17:44 17:44

Я

Mitko
Mitko
03.11.2023 18:24 18:24

В Димитровград изборите приключиха миналата седмица?????

Mitko
Mitko
03.11.2023 20:58 20:58

Григор е на полуфинал утре в Париж срещу Циципас,на никой не му дреме за някакви скапани избори.
Нали ви го каза Младен Крастаич:Аз съм тук,или където си поискам,но вие изчезвате

Ергюн
Ергюн
04.11.2023 1:22 1:22

Атамана проверихте ли го

Back to top button