Хасково

„Марчела 90“ и общината се споразумяват за дълга от 462 хил.лв.

Съдебна палата - ХасковоЖелание да сключат споразумение за дълга на община Хасково към фирма „Марчела 90“ заявиха на днешното съдебно заседание адвокатите на двете страни по делото.

Съдия Георги Гочев уважи искането им. Очаква се „Марчела 90“ и община Хасково да сключат спогодба. Ако в рамките на 6 месеца бъде представена такава или пък в този срок никой не възобнови делото, производството ще бъде прекратено.

Haskovo.info припомня, че делото бе образувано по иска на фирма „Марчела 90“ срещу общината за неизплатени 462 000 лева по договор за асфалтиране на улици. Досега бяха представени две експертизи от ВиК и Метеорологичната обсерватория. Днес съдът изслуша и Икономическата експертиза на вещото лице Мария Цанева. 

Заради дългът на общината към фирмите „Марчела 90“ и „Европът“, който е близо 3 милиона и половина, сметките на община Хасково бяха блокирани до тази сума. По-късно от кметството представиха като залог паркинга зад комплекс XXІ век и размерът на блокираните средства бе намален на половина.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
BIBO
BIBO
26.03.2012 21:52 21:52

ГНУСОТИЯ!
ЗА ЗЛАТЮ ТОВА Е НОРМАЛНО – ДА ГО ПРЕ–БАТ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ – ПЕДЕР-СТ! КЕФ!!!!!
ПИТАЙТЕ ВАНЯ МАРЧЕВА И БАЙ РАДИН КАКВО МИСЛЯТ?

Back to top button