Любопитно

Отличиха директора на ивайловградския музей

На официална церемония в столицата министърът на културата Кръстю Кръстев отличи с почетни награди „Златен век“ и грамоти над 50 културни творци и дейци – за постигнати високи творчески резултати или принос в развитието и популяризирането на българската култура и по повод Деня на народните будители.

Сред наградените е Богдана Богданова, директор на Общински исторически музей – Ивайловград. Тя получава грамота за активната й дейност по привличане на публики и приобщаване на хората в региона към различни музейни инициативи.

За хората на изкуството, на науката, на културата, всеки ден е Денят на будителите, защото сте посветили живота си на просветлението на хората. Отличията, които днес получавате, са нашата скромна и искрена благодарност към Вас, талантливи хора, които ни водите по пътеката на духовността заяви в словото си министър Кръстев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button