Хасково

4 хранителни магазина с актове от Агенцията по храните за седмица

Агенция по храните - ХасковоАктове между 500 и 4500 лв. ще отнесат четирима собственици на хранителни магазини от региона, съобщиха за Haskovo.info от Областната дирекция по безопасност на храните.

Санкциониран заради лошо техническо състояние е хранителен магазин в Хасково. Съдържателят му го грози глоба от 500 до 1000 лв. 

За лоши хигиенни условия между 1000 и 2000 лв. ще плати и собственик на търговски обект в община Минерални бани. 

Собственик на хранителен магазин  в Хасково ще олекне с глоба от 1000 до 2000 лв заради продажба на храни с изтекъл срок на годност.

Поради липса на регистрация кафене в областния град ще отнесе санкция от 2000 до 4500 лв.

От общо 88 направени проверки на територията на областта през миналата седмица, на 19 заведения за обществено хранене, магазини и складове са предписания за подобряване на сградния фонд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Потре*ител.
Потре*ител.
27.03.2012 6:00 6:00

Перушина чок, юрдек йок ! И нашата работа е същата. Много проверки,много нещо глоби.Резултат никакъв.Всичките глоби се отменят в съда при обжалване.Никакъв възпитателен ефект.Те катилите са си едни и същи.От 10-15 год.си работят по собствена методи .Не се подчиняват на никакви закони и наредби,а контролите органи им крият имената.Не е ли вратичка за корупция това.Изнесете ги публично имената на тези некоректни търговци и ще се убедите само какъв възпитателен ефект ще има .

Back to top button