Хасково

Учениците от ПГДС трети на „Най-добър млад строител“

Учениците и ръководителят имШестима възпитаници на ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“ от специалност „Строителство и архитектура“ изведоха на трето място местната гимназия на провелия се в края на миналата седмица регионален кръг на състезанието „Най-добър млад строител“.

В надпреварата взеха участие 9 отбора от професионални гимназии  от Бургас, Стара Загора, Сливен, Казанлък, Кърджали и Ямбол.

С най-добро класиране е дванайсетокласникът Мустафа Мустафа, който стана втори в категория „Облицовки и настилки“. Екипът Салибрям Рамадан и Хасан Хасан завоюваха третото място в направление „Зидария“.

Десетокласниците Бойко Боев и Антон Куртев пък се класираха пети в категория „Сухо строителство“. Пета е и единствената дама от хасковската гимназия, участвала в състезанието, Яница Калайджиева. Тя мери сили със свои връстници в категория „Мазилки, спирит ефекти и декоративно покритие“.

Добрите резултати както на теория, така и на практика, показани от младите хасковски строители, прати отбора на ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“ на трето място в отборното класиране.

„Най-добре представилият се ученик Мустафа Мустафа има право да участва на националния кръг на „Най-добър млад строител“, който ще се проведе в края на април в Пловдив“, съобщи ръководителят на отбора и учител по практика Георги Станков. Той припомни, че миналата година на регионалното състезание учениците от хасковската гимназия за били втори в отборното класиране, а на националния кръг са участвали с два отбора, които са завоювали ІV и V място в категориите „Сухо строителство“ и „Спирит ефекти“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
heh
heh
26.03.2012 17:47 17:47

mnogo anabolni

Back to top button