Хасково

Раздадоха бюлетините на секциите в Хасково, пристигнаха и машините за балотажа

Бюлетините и изборните книжа бяха раздадени преди обяд на 152 секционни избирателни комисии в община Хасково за балотажа на 5 ноември.

Имащите право на глас в общината са 75 951, от които в града са 60 721, а останалите са по селата.
Пристигнаха и машините, с които ще може да се гласува в 136 секции.

В събота е ден за размисъл, а в неделя ще има балотаж на територията на 4 общини в Хасковска област. Ще се избират общински кметове в Хасково и в Симеоновград. Останалите 9 общински центъра в региона си преизбраха кметовете още на първи тур.

БюлетиниБалотажи в селата ще има в три общини. Кметове ще си избират в хасковските села Въгларово, Клокотница, Криво поле, Малево, Книжовник, Горно Войводино, Мандра.

Втори тур ще се проведе още в димитровградските села Злато поле, Добрич, Крепост, Черногорово, Бряст, град Меричлери, както и в тополовградското село Синапово.

На територията на 7 общини на Хасковска област в неделя няма да има избори. Това са Ивайловград, Любимец, Маджарово, Минерални бани, Свиленград, Стамболово, Харманли.

250 полицаи ще отговарят за реда и спокойствието на балотажа. Паспортна служба ще работи на 4 ноември от 8:30 до 17:30 часа и на 5 ноември от 8:30 до 19:30 часа.

Паспортна служба ще е с удължено работно време за балотажа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button