Хасково

Продадоха БМВ Х5, конфискувано заради трафик на хора

БМВБМВ Х5, конфискувано заради трафик на хора, продаде НАП. Автомобилът е производство от 2002 година и беше купен за 16 888 лева на търг, организиран от отдел „Продажби“ в пловдивската дирекция.

С колата преди време е правен опит за нелегално превозване на хора през граничен пункт Капитан Андреево. Опитът за трафик е осуетен, а БМВ-то – отнето в  полза на държавата и предадено на Националната агенция за приходи за продан.

Още 20 превозни средства, между които един автобус и товарни композиции – камиони с ремаркета, ще бъдат обявени на търг през месец май. Возилата са конфискувани в полза на държавата заради контрабанда на митница Свиленград. 

Предстои и любопитен търг на изделия от благородни метали. Този път, освен обичайните злато и сребро, на купувачите ще бъдат предложени 3,7 килограма синтетични камъни, които се използват в бижутерството за декорации на накити. Преобладаващи са сребърните украшения – 25 килограма, а златните са почти 3 килограма и половина.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button