Хасково

Санират езиковата, СОУ „Васил Левски“ и ОУ „Иван Вазов“ в Харманли

ОУ Иван Вазов - ХарманлиХасково и Харманли са сред общините, които получават средства за прилагане на мерки за енергийна ефективност в  образователната  инфраструктура по Оперативната програма „Регионално развитие“. Ваучерите бяха връчени днес в столицата от министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

Проектните предложения са одобрени отдавна, финансирането им обаче бе отложено поради изчерпване на  средствата.

2-годишният проект на  Хасково е на стойност  1 726 724 лв, финансовият ангажимент на общината е за 259 000 лв. Средствата ще бъдат използвани за  повишаване на енергийната ефективност в СОУ „В.Левски“ и ГПЧЕ „Проф. Асен Златаров“.

За саниране на сградата на ОУ  „Ив.Вазов“ в Харманли Европейският фонд за регионално развитие отпуща 901 087 лв. Съфинансирането от общината е на стойност 159 915 лв. Срокът за изпълнение е 12 месеца.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button