Регион

Местната власт се закле в още 4 общини в Хасковска област

Местната власт положи клетва днес в общините Любимец, Стамболово, Маджарово и Тополовград, съобщават от областната администрация.

Областният управител на област Гинка Райчева откри първото заседание на новоизбрания Общински съвет в Любимец, на което клетва положиха общинските съветници, кметът на община Любимец Анастас Анастасов и кметовете на населените места.

Председателят на ОИК-Любимец Светослава Иванова запозна присъстващите с резултатите от местните избори. Райчева отправи слоите благопожелания и подчерта, че Анастасов е получил доверието на избирателите в община Любимец за четвърти път и му пожела мандат, в който да оправдае очакванията на съгражданите си и гласуваното му за пореден път доверие.

Сесия
Любимец

Първото заседание на новия Общински съвет в Любимец бе открито от най-възрастния общински съветник Валя Бозалиева. За председател на местния парламент беше избрана за Таня Станкова.

Заместник-областният управител Митко Петров откри първите заседания на новоизбраните Общински съвети в Стамболово, Маджарово и Toполовград.

Сесия
Тополовград

Кметът на община Стамболово Аднан Йълдъз, кметът на община Маджарово Ерджан Юсуф и кметът на община Тополовград Божин Божинов и новоизбраните общински съветници в трите общини положиха клетва.

Сесия
Маджарово

На заседанието на ОбС-Стамболово за председател бе избран Ербил Халим, на ОбС-Маджарово – Милен Иванов, а на ОбС-Тополовград – Силвия Георгиева.

Сесия
Стамболово

Петров им пожела успешен мандат, здраве и благоденствие, както и да работят за добруването на жителите на общините, които представляват.

Haskovo.info припомня, че преди ден беше първото заседание на общинския съвет в Минерални бани. В четвъртък са сесиите в Димитровград – от 11 часа, Харманли от 10 часа и Симеоновград от 12 часа, а в петък от 9 часа е ред на Хасково, Свиленград е в 11 часа, а Ивайловград – 14 часа.

Общинските съветници и кметът на Минерални бани се заклеха първи в областта

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Turgut
Turgut
08.11.2023 19:47 19:47

В Стамболово, Маджарово и Мин.бани – вместо поп трябва ходжа
..

Трябва
Трябва
08.11.2023 20:15 20:15
Отговор до  Turgut

ама няма-берат лалета в Нидерландия ходжите в момента

Aynur
Aynur
09.11.2023 10:55 10:55
Отговор до  Трябва

Един стана шофьор на камион във Вупертал.. много доволен човекът..

Back to top button