Хасково

Търсят шофьори в Хасково и охранители на бежанския център в Харманли

40 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят технически секретар, двама общи работници, чистач на цех, пакетировач на месни продукти, машинен оператор за обработка на месо, учител по теоретично обучение по електротехника и електрообзавеждане, двама монтажници на промишлени ел. табла, шофьор на лекотоварен автомобил за превоз на готова продукция, трима шофьори на товарни автомобили за международни превози в Европа и Турция, готвач.

В Димитровград имат нужда от специалист за идентифициране и активиране на безработни на 1300 лв. заплата, работник за поддръжка на сгради на 860 лв., кредитен консултант, двама оператори на поточна линия за изработване на автомобилни инсталации, петима машинни оператори за шиене на кожени чанти и куфари, пазач на военния учебен център „Добрич“.

В Харманли свободните места са за петима охранители в бежанския център, ВиК инкасатор, специалист за идентифициране на безработни и провеждане на срещи с тях, консултант в продажбите на мобилен оператор.

В Свиленград се търсят крупие, машинен оператор за шлифоване на метал, специалист за идентифициране на безработни на 1300 лв., в Симеоновград – продавач и патрул за физическа охрана на имущество и специализирана охрана, в Любимец – специалист за идентифициране на безработни на 1300 лв., от какъвто имат нужда и в Стамболово.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button