Регион

Глобиха двамата работници, подали сигнали за бомби към завода си

Димитровградският районен съд глоби с по 800 лв. двамата работници, които на 19 октомври подадоха фалшиви сигнали за взривни устройства на спешния телефон 112.

Haskovo.info припомня, че мъжете на 21 и 26 години работят в завод на пътя Хасково – Димитровград. Решили обаче, че не им се ходи на работа и през 20 минути подали сигнали за взривни устройства.

Те съобщили, че на входа на завода видели устройство с обратен таймер, издаващо някакъв звук, за което имат опасения, че е бомба и са притеснени за живота си, както и за взривно устройство на магистралата и пътя за Хасково. По-късно двамата са задържани.

Съдът ги освобождава от наказателна отговорност и им налага глоба от по 800 лв. Присъдите са след споразумение и не подлежат на обжалване и протест.

Работници опитаха да си спестят работен ден със сигнали за бомби, арестуваха ги

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
12.11.2023 12:57 12:57

Хаха, мързеливци!

Back to top button