Хасково

Балет „Рона“ заминава за „Ритъмът на сърцето ми“

Балет РонаБалетна формация „Рона“ заминава утре за столицата, където ще участва на фестивала „Ритъмът в сърцето ми“. Той се организира за 7 поредна година в театър „София“.

Фестивалът е с богат награден фонд и различен от досегашните регламенти, което стимулира всички танцьори да се борят за престижните места в тройката. Наградите се дават за група, а не за индивидуален състезател или конкретен танц. Оценява се цялостното представяне на децата от съответната възрастова група, които имат право да се явят с максимум 4 танца в танцовата категория.

За София освен формациите, които ще се състезават, участие ще имат и солистите Делина Делчева, Ивет Иванова, Виктория Ламбрева, Марта Петкова и Селин Ариф. Дуетите на Надя Иглева и Виктория Ламбрева (Хаваи) и на Десислава Желева и Теодора Краева (Бубамара) са свежите решения за репертоара. Формацията ще се яви с максималния брой 24 танца, позволен от регламента във всички възрастови групи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button