Хасково

Петима пострадаха при катастрофи в Хасковска област

Петима души са ранени при катастрофи през последните дни в Хасковска област, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, на 11 ноември водачка пострада при произшествие на пътя Хасково – Минерални бани преди разклона за село Гарваново.

От полицията уточняват, че 24-годишната жена е шофирала с несъобразена скорост в дъждовното време, а тестът й за дрога е положителен. Тя е настанена за лечение в хасковската болница без опасност за живота.

Следобед на пешеходна пътека на хасковския булевард „Освобождение“ 37-годишна водачка с Ауди удари 53-годишна жена, която е прегледана и е освободена за домашно лечение.

КатастрофаНа пътя за харманлийското село Дрипчево 65-годишен бургазлия е загубил контрол върху колата си и се е ударил в канавка. Пострадал е 37-годишен пътник в колата, който след преглед е изписан за домашно лечение.

На 10 ноември вечерта на път I-8 край Свиленград 72-годишен водач на Фолксваген също е загубил контрол и се е ударил в крайпътен скат. Пострадал е 29-годишен пътник в колата, който е настанен за лечение в свиленградската болница.

КатастрофаПри вчерашната катастрофа на околовръстния път на Хасково между две леки коли и тир е пострадал 53-годишен софиянец, който е прегледан и е освободен за домашно лечение.

В региона са задържани трима пияни шофьори. 21-годишен мъж от Крумовград е арестуван в Хасково с 2 грама марихуана.

Майка и дъщеря катастрофираха с две коли на пътя Хасково – Минерални бани

Блъснаха жена на пешеходна пътека в центъра на Хасково

Тир и две коли се удариха на околовръстния път на Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button