Хасково

Новият здравен министър следи извънредна имунизация в Бисер

Наводнението в БисерМинистърът на здравеопазването Десислава Атанасова ще бъде на работно посещение в област Хасково утре, съобщават от пресцентъра здравното ведомство. 

В 11:00 ч. министър Атанасова ще бъде в с. Бисер, където ще започне извънредната имунизационна кампания срещу Хепатит А. Два екипа на РЗИ-Хасково ще извършат имунизации на деца и младежи от населеното място. Селото пострада тежко при наводненията през тази година, в резултат на което нарасна рискът от възникване на епидемии, се казва в прессъобщението.

Час и половина по-късно в МБАЛ-Хасково министър Атанасова ще открие реновираното Отделение по физиотерапия и рехабилитация. Извършените рeмонтни дейности са на стойност 150 000 лв. Отделението разполага с 35 легла и с най-висок клас апаратура. 

В 13:30 ч. в Областната администрация в Хасково министър Десислава Атанасова ще има работна среща с директорите на лечебни заведения. На срещата ще присъстват и шефовете на Регионалната здравна инспекция, на Центъра за спешна медицинска помощ, както и представители на Българския лекарски съюз и Българския зъболекарски съюз.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button