Хасково

Зрелостници от ФСГ се завърнаха от обучение за млади предприемачи

Група ученици от хасковската ФСГ „Атанас Буров“ с ръководители Миряна Георгиева и Васка Ангелова се завърна от град Брага, Португалия.

Хасковлии участваха в двуседмично обучение на тема „Млади предприемачи в Европа“. Дванадесетокласниците от различните специалности впечатлиха домакините в Брага с придобитите вече от училище знания, като надградиха уменията си чрез обучението там, което беше изцяло на английски език.

Зрелостниците освен, че натрупаха полезен професионален опит, успяха и да посетят различни дестинации като Лисабон, Порто и Гимараеш, запознавайки се с културните особености на Португалия. Запознаха се и с много различни участници от други европейски държави и създадоха ценни приятелства.

ФСГПрограмата подготвена за учениците беше интересна и имаше баланс между груповите обучителни занимания и развлеченията и свободното време.

ФСГНакрая на престоя им връчиха сертификатите за успешно преминало обучение, като компетенциите, които получиха бяха: Какво знаем за Стартъпите, Бизнес модели и набиране на клиенти, Полза от създаване на конкретен продукт, Сегментиране на пазара, Взаимоотношения с клиенти, Успешни стъпки за стартиране на бизнес, Канали за комуникация, Създаване на бизнес – пътя към предприемачество и мениджмънта.

ФСГПартньорите от Брага бяха очаровани от уменията на учениците и ги поздравиха за блестящото им представяне, като им пожелаха още безброй успехи по пътя им като „Млади предприемачи в Европа“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button