Хасково

Хасковски сервитьор и сладкар първенци в кулинарна надпревара

СъстезаниетоДвама дванайсетокласници от хасковската Гимназия по туризъм се завърнаха с първи места от „Пролетна кулинарна фиеста – 2012“.

Надпреварата, в която за пореден път се включиха най-добрите ученици от 5 професионални гимназии от страната,  се проведе през почивните дни в СОУ „Христо Смирненски“ в Хисаря

Отборът на ПГТ „Александър Паскалев“- Хасково бе в състав Росен Данчев– сервитьор, Тихомира Генева– сладкар и Цветелина Димова – готвач.

СъстезаниетоТихомира Генева грабна първото място в своята област с приготвените от нея шоколадова торта и десерт „Изненада“, продуктите за които състезателите получиха минути преди началото на състезанието. 

Тихомира се отличи от останалите участници с проявените от нея фантазия и много творчество.

При сервитьорите Росен Данчев стана първи с безупречното си сервиране при зареждане на празнична маса и обслужване на журито по време на дегустация.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
gost
gost
03.04.2012 14:27 14:27

bravo!!!samo taka,deca!!!

Back to top button