Спорт

Васил Ривов двукратен шампион в Сърбия

СъстезателитеС 6 медала, три от които златни, се завърнаха възпитаниците на клуб „АидаНет Вадо-рю“ от Международния турнир по карате „Златен пояс“ в сръбския град Чачак. В 41-вото издание на турнира за всички възрасти участваха над 1100 състезатели от 11 държави  – Русия, Хърватия, Швейцария, Черна гора, Словения, Сърбия, България, Македония.

В надпреварата се включиха и петима състезатели на „АидаНет Вадо-рю“, които са част от националния ни отбор. Хасковлии завоюваха 3 златни, 1 сребърен и 2 бронзови отличия.

Блестящо представяне в Сърбия направи Васил Ривов, който стана шампион на „ката“ и „кумите“ в категория 45 кг, набор 99. Най-силната състезателка на „Аида Нет Вадо-рю“ Силвия Вангелова грабна три медала – злато на „кумите“ в категория 54 кг, сребро на „ката“ при 16-годишните и бронз на кумите в най-горната възрастова група за девойки.

Трети на „ката“ в надпреварата при набор 2000 се класира Никола Иванов.

В края на тази седмица предстои национално първенство за деца и юноши и девойки младша възраст, в което възпитаниците на „АидаНет Вадо-рю“ отново ще бъдат сред главните претенденти за отличията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button