Регион

Четири деца нападнаха и ограбиха жена в Харманли

Арест, илюстрацияЧетири деца са нападнали и ограбили жена в Харманли, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково. Сигналът е получен 13:30 часа от 48-годишната жертва.

Четирите деца нападнали жената в района на пазара в града и издърпали дамската й чанта, в която имало 50 лева и лични документи. Непълнолетните извършители са установени и доведени в местното управление. Това са две момчета на 10 и 11 години от старозагорското село Ягода и Свиленград и две момичета от Харманли на 11 и 13 години.

Осем крадци са задържани вчера в региона. Петима мъже от Узунджово са в ареста за кражба на кабели. Трима тополовградчани са задържани в района на бивша уранова мина между селата Хлябово и Орлов дол, където изкопали метални тръби.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.04.2012 8:28 8:28

По лошо ще ставааа,ама защо ли?

www.
www.
05.04.2012 8:38 8:38

tova nishto neeeee bez rabotichata na horata shte pochat da kradit pato kato 90-te godini ami boyko borisov malumnika dasi pomisli zashto toi vsicho podava viv balgariaaaaaaaaaaaaaa

Back to top button