Хасково

Първанов: Ръководството на БСП – Хасково да си ходи

Емилия Масларова, Георги Първанов и Георги МаноловРъководството на общинската структура на БСП в Хасково трябва да бъде сменено. Мнението е на бившия президент на България и кандидат за председател на партията Георги Първанов. Той го изрази в Свиленград, където се срещна с обществеността.

Пето място не е достойно, не е въодушевяващо, заяви Първанов, визирайки резултатите, които партията постигна на последните избори в Хасково. Това според него е основание за промяна в състава на ръководството и на лидера Иван Станчев.

В Свиленград Първанов обяви, че е против добива на шистов газ в България. Той определи спирането на проекта „Белене“ като край на българската ядрена енергетика и като заложена мина за държавата, която не се знае кога ще избухне. Според бившия държавен глава страната ни отново ще се върне към тази идея.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.04.2012 22:13 22:13

ЗА КЪДЕ СМЕ БЕЗ ДРУГАРЯ СТАНЧЕВ И НЕГОВАТА ГРЪЦКА СЕКРЕТАРКА И ВЕРНА ДРУГАРКА-АТИНА…

Анонимен
Анонимен
05.04.2012 8:46 8:46

Преди да се качиш на магарето,не викай дийй!А тая дето се хили до тебе какво,челна стойка ли да вдига?

Back to top button