Регион

Двама в ареста обрали 5 къщи в Нова надежда

ПолицияДвама жители на хасковското село Нова надежда са в ареста за кражби, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Мъжете на възраст 24 и 25 години са заловени след сигнал за проникване в къща в селото чрез отворения й прозорец. Заподозрените са успели да задигнат мобилен телефон, бензинова лампа и меден казан. 

След задържането им се установява, че 25-годишният хасковлия е извършител и на още 4 кражби на територията на село Нова надежда. Вчера той е откраднал бормашина, помпа за вода, мобилен телефон със зарядно устройство и ел двигател за циркуляр. В една от кражбите на къщите е заподозрян в съизвършителство и още един негов връстник, който е задържан от органите на реда. 

Две кражби са регистрирани през денонощието. Първата е на 2 акумулатора, откраднати от товарен автомобил Волво чрез демонтиране. Колата е била паркирана на кръстовището на булевард “3-ти март” с улица “Панорамен път” в Димитровград. Втората кражба е на телевизор с дистанционно от къща в димитровградското село Великан.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button