Регион

Избират строители на къщите в Бисер

БисерВ централата на БЧК в столицата днес започва изборът на изпълнители за изграждането на 57 нови къщи в село Бисер, съобщиха от хуманитарната организация. Строителните фирми ще бъдат определени от Обществения съвет за управление на финансовите средства по кампанията за подпомагане на пострадалите от наводненията в Хасковска област.

На първото си заседание Общественият съвет ще отвори публично постъпилите оферти от строителни фирми, ще разгледа получените предложения и ще започне процедурата по избор на изпълнители. Камарата на строителите в България, която е част от Обществения съвет, поема безвъзмездно авторския надзор и инвеститорския контрол по изпълнение на строителството.

Както Haskovo.info писа, оферти от строителни фирми, желаещи да участват в изграждането на 57 нови къщи в Бисер, се набираха до 17 ч вчера

Домакинствата, които ще бъдат подпомогнати, са определени от Обществения комитет в Бисер.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button