Хасково

Хандбалистите от Минерални бани на крачка от финалите

ТопликаСамо една победа дели хандбалния тим на СОУ „Проф.д-р Асен Златаров“ Минерални бани от финалите на „Ученически игри 2012“.

 

След като преди седмица момчетата на треньора Фильо Филев победиха отбора на Хасково, те затвърдиха мястото си на върха като отстраниха и първенците на областите Кърджали и Стара Загора.

В играната в зала „Спартак“ среща от зоналното първенство по хандбал за ученици /5-8 клас/ тимът от Минерални бани не срещна сериозна съпротива от старозагорци и ги разгроми с 23:4. По-оспорван бе двубоят с учениците от кърджалийското село Кирково. Сърцатата игра на възпитаниците на Фильо Филев и спазването на треньорските указания им донесоха нова победа с 14:8.

Така тимът на СОУ ”Проф.д-р Асен Златаров” зае първо място и му предстои само една среща с отбора на Бургас, за да се класира на финалите на ученическите игри по хандбал. С най-голяма заслуга за победите са капитанът Димитър Недялков, вратарят Явор Василев и гардът Калин Недялков.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
k*rchoo
k*rchoo
05.04.2012 15:30 15:30

xaxaxaxaxaxaxaxax 😀 😀 Slabaciiii

Back to top button