Спорт

Стартираха общинските ученически игри по бадминтон и тенис на маса

Общинските ученически игри по бадминтон и тенис на маса стартираха днес в хасковския спортен комплекс „Спартак“.

В първенството по бадминтон, юноши във възрастова група 8-10 клас на първо място е ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“, следвана от ПГДС „Цар Иван Асен II“ и ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“.

При юношите 11-12 клас първенец е ПМГ „Акад. Боян Петканчин“, а втори е ПГДС „Цар Иван Асен II“.

ИгриВ първенството по тенис на маса момичетата от ОУ „Любен Каравелов“ в село Узунджово във възрастова група 5-7 клас се класираха на първо място отборно. В индивидуално класиране най-добри са Тони Николаева, Андрея Делиева и Златка Зинкова, като и трите момичета са от Узунджово.

ИгриПри момчетата 5-7 клас първи е СУ „Васил Левски“, на второ място се нареди ПМГ „Акад. Боян Петканчин“, а трети е ОУ „Любен Каравелов“ в село Узунджово В индивидуалното класиране първи е Мартин Чобанов от ПМГ, втори е неговият съученик Михаил Спасов, а трети е Константин Лозев от СУ „Васил Левски“.

ИгриУтре общинските ученически игри продължават отново със срещите по бадминтон и тенис на маса.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button