Регион

Заловиха крадци на медни проводници от комбинат и на плочки от училище

Петима мъже са заловени вчера за кражби в Хасковска област, съобщават от полицията.

48-годишен симеоновградчанин задигнал 60 квадратни циментови плочки от двор на бивше училище, собственост на общината. След кражбата ги продал на свой съгражданин за 10 лева. След залавянето му е направил самопризнания, а плочките са върнати на собственика.

В Димитровград на улица „Десета“ полицаите са забелязали двама мъже, носещи чували с 40 кг. парчета нарязани медни силови проводници с изолация. Мъжете на 35 и 32 г. признали, че задигнали кабелите от двор на бивш комбинат за преработка на коприна в града. Предали са откраднатото с протоколи.

Униформените са проверили и самия комбинат на булевард „Димитър Благоев“. Там те са видели още един, събиращ железа в чувал с тегло 50 кг. 52-годишният мъж е заловен на място и също е предал железата на разследващите.

В димитровградската полиция е бил и заподозрян в кражба от края на септември на дамска чанта от стая в местната болница. Жителят на хасковското село Криво поле признал, че я задигнал и в нея имало 50 лв., 60 евро и телефон.

21-годишен хасковлия е арестуван вчера в Хасково с 3 сгъвки кристали за пушене. Той е проверен на улица „Беломорска“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button