Регион

По угарка от цигара разкриха домова кражба от месец юни

Криминалистите от Димитровград разкриха извършителя на домова кражба от месец юни, съобщават от полицията.

Тогава 78-годишна жена, живееща в къща на улица „Радецки“ беше подала сигнал, че за времето между април и 11 юни е липсвала от дома си, а през това време са я обрали. По нейни думи били откраднати два телевизора, лаптоп, 25 грама златни накити, моторен и акумулаторен трион и готварска печка.

В жилището на възрастната жена е намерена угарка от цигара и е изпратена за експертиза. Тя е установила, че биологичният материал по нея принадлежи на 59-годишен мъж от старозагорското село Братя Кунчеви, познат с подобните си прояви. Прокуратурата му е повдигнала обвинение и е задържан за срок от 72 часа в следствения арест.

49-годишна жена от Раднево е задържана за кражба в Димитровград. Тя е хваната след сигнал от служители на хипермаркет в града, че преди две седмици е откраднала портмоне от чанта на пазаруваща в магазина димитровградчанка. В него имало 300 лева и лични документи.

Момче на 12 г. от село Черногорово откраднало от същия хипермаркет кабел за пренос на данни и зареждане на телефон. Детето вече е върнало кабела.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button