Хасково

Свободни места за шофьори и медиатори в Хасковска област

39 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят 20 шофьори на товарни автомобили за международни превози, шофьор на лекотоварен автомобил, логопед на половин щат, двама образователни медиатори, машинен оператор за производство на пластмасови изделия, двама механици за настройване на машини за производство на пластмасови продукти, охранител в търговски обект за козметични продукти, социален работник, специалист по ловно стопанство.

В Свиленград имат нужда от логопед и чистач, в Харманли от двама експерти по логистика за приемане и предаване на пратки в офис и двама продавачи на хранителни стоки.

В Димитровград има свободно място за специалист по качество, в Стамболово за образователен медиатор, а в Любимец за сервитьор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Пепа
Пепа
26.11.2023 12:30 12:30

Защо за Ивайловград не се пише за свободните работни места …или…те направо си уреждат свойте хора

Back to top button