Спорт

Юношите на „АидаНет“ №1 от 14 тима

КаратиститеС 5 медала се завърнаха от Сливен 7 състезатели на хасковския клуб „АидаНет Вадо-рю“. През уикенда „градът на стоте войводи“ бе домакин на Националното първенство по карате за деца,юноши и девойки младша възраст, в което участваха 330 състезатели от 30 клуба. 

При конкуренцията на 14 отбора злато за хасковския клуб завоюва юношеският тим на „ката“ в състав: Васил Ривов, Никола Иванов и Толга Али.

Възпитаниците на „АидаНет Вадо-рю“ си тръгнаха и с 3 сребърни медала: на Васил Ривов и Нели Оцетарова на „ката“ и на Толга Али на „кумите“ в категория + 40 кг.

Бронз за хасковския клуб завоюва съотборникът им Атанас Оцетаров, който се състезава на „кумите“ в категория +52 кг.
„Това е най-голямото състезание през годината, много силно и оспорвано, с голяма конкуренция във всички дисциплини. Нашите възпитаници се представиха отлично“ – коментира треньорката Адриана Ривова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
atodorov
atodorov
11.04.2012 0:55 0:55

Браво на децата!!! Само така!

Back to top button