Хасково

Четирима ранени за ден при катастрофи в Хасковска област

Три катастрофи с пострадали са станали вчера в Хасковска област, съобщават от полицията.

В 1:40 часа при снеговалеж на автомагистрала „Марица“ 25-годишен френски водач е изгубил контрол над колата и се е преобърнал в крайпътна канавка. Прегледан е и е освободен за домашно лечение.

В 9:20 часа на общински път за харманлийското село Овчарово 33-годишен от Свиленград с БМВ е навлязъл частично в насрещната лента и се е блъснал в движещ се срещу него Форд. От сблъсъка между тях е пострадала возещата се в БМВ-то пътничка на 47 г. от Любимец, която е настанена за лечение в хасковската болница.

В 15 часа на третокласен път между селата Спахиево и Минерални бани 27-годишна жена от село Добрич е шофирала Фолксваген при снеговалеж и навяване загубила е управлението му ударила се е в канавка и се е преобърнала. Пострадали са шофьорката и 27-годишна пътничка в колата от Пловдив. Те са настанени за лечение в МБАЛ – Хасково, без опасност за живота. Изяснено е, че шофьорката на автомобила е употребила опиати, допълват от полицията.

На 25 ноември 34-годишен свиленградчанин се е движил с БМВ по магистрала „Марица“ и при км. 92 се е обърнал по таван след удар в скат. Без опасност за живота са водачът и возещата се в колата 57-годишна жена. Тестът е показал употреба на кокаин и амфетамин от мъжа, който е задържан до 24 часа.

В Симеоновград е арестуван 29-годишен мъж от село Свирково, който е шофирал Фолксваген под въздействието на метамфетамин.

19-годишен младеж от село Конуш е заловен в Хасково да шофира БМВ след употреба на кокаин и опиати.

Тази нощ в 3:55 часа на магистрала „Марица“ при км. 22 в посока София е спрян 33-годишен водач на Мерцедес, който шофирал с 1.81 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button