Спорт

Пеев подари един от златните си медали на Хасково

Световният шампион по плуване от първенството за трансплантирани в Пърт, Австралия Георги Пеев подари днес един от златните си медали от Националните спортни игри за трансплантирани на Хасково, съобщават от общината.

Отличието, което е част от историята на града беше прието с благодарност от кмета Станислав Дечев.

На Националните спортни игри за трансплантирани „Да! За живот!“ в София хасковлиите Георги Пеев и Христо Трендафилов станаха шампиони в своите спортове.

МедалКакто Haskovo.info писа, Пеев спечели първите места в плуването на бруст, кроул и бътерфлай. Трендафилов е златен медалист от турнира по тенис на маса.

„Този медал е за Хасково и с благодарност за институционалната подкрепа, която получавам от Община Хасково“, каза при връчването на медала Пеев. Кметът Дечев благодари на шампиона за всеотдайната му работа за каузата в подкрепа на донорството „Да! За живот!“ и му пожела успех в следващото предизвикателство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
градски
градски
28.11.2023 21:57 21:57

Аман от този палячо.Досаден и нахален тип.Стана шампион защото не се яви никой друг.Проверете от каво са му медалите и дали е имало и други участници.

Back to top button